تربیت تراز جهانی 19
تربیت تراز جهانی 18
:مراحل شناخت گروه سنی 7 تا 14 سال
:مرحله دوم: شناخت ویژگیهای عقلی، ذهنی
:استاد تراشیون
: تربیت تراز جهانی 19
ویژگیهای عقلی –ذهنی

میل به مواجه شدن با مسائل خوشایند و البته قابل حل.
ما چقدر فرزندانمان را در معرض مسائلی که خوشایند آنهاست قرار می دهیم؟ منظور فقط مسائل درسی نیست؛ بلکه مسائلی که مورد نیاز و خوشایند آنهاست؛ مانند بازی، تفریح، ورزش، کاردستی و کلاس های مذهبی و…
فرزندی که درمعرض مسائلی که برایش ناخوشایند است و نمی تواند آن ها را حل کند، قرار می گیرد؛ معمولا در آینده با مشکلاتی مواجه می شود ، تنبل می شود، بی برنامه می شود، اعتماد به نفس خودش را از دست می دهد و علاقه ای به قرار گرفتن تحت هیچ برنامه ای را نخواهد داشت.
یک موقع ما یک بطری دوغ را به بچه ای می دهیم و می دانیم که نمی تواند درب آن را باز کند اما به او می دهم و سپس می گویم: نمی توانی باز کنی؟ عیب ندارد می دهم به پدرت باز کند، با این کار او را شکستیم و اعتماد به نفسش را تباه ساختیم. چقدر خوب می بود که مقداری سر این بطری را باز می کردیم و سپس به او می دادیم تا باز کند و او از این موفقیت، اعتماد به نفسش بالا می رود و ذوق می کند. در دادن کارها نیز باید دقت کنیم کاری را به فرزندانمان بدهیم که بتوانند حل کنند. مثلا مرتب کردن اتاق برای بچه کاری سخت است لذا می گوییم تا من اتاقت را مرتب کنم شما روی میز خودت را مرتب کن. یا مثلا بچه دوست دراره از میهمان پذیرائی کند ما نمی گذاریم و می گوییم تو نمی توانی ، بشقاب ها را می شکنی، چقدر خوب است در اینجا ما مناسب سازی کنیم تا او نیز در این امر شرکت کند. فرزند در این صورت مدیریت را یاد می گیرد، اعتماد به نفسش بالا می رود و در آینده مرد موفقی خواهد بود.
کارها و مسولیت ها را باید بر اساس علاقه فرزندمان تنظیم کنیم نه براساس علاقه خود و کارهایی که او علاقه ندارد.
تربیت تراز جهانی 19
———————————————-
:mega: کانال ایتا چهارم ابتدایی: @k4hosein
:mega: کانال ایتا سوم ابتدایی: @k3hoseini
:mega: کانال علوم سوم ابتدایی: @ok3hoseini
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.